joi, 6 ianuarie 2011

Un fel de ... ceva

Am fost intrebata de curand daca mi-am pus o dorinta pentru noul an, daca vreau ceva in mod special. Pe moment nu am stiut sa raspund, am facut doar glume pe seama mea, astazi insa intrebarea mi-a revenit in minte cerand un raspuns asa ca am inceput sa ma gandesc ... sa descopar acel ceva special pe care mi-l doresc cu adevarat pentru noul an.

Imi este greu sa imi dau seama ce imi doresc cel mai mult ... imi este greu sa aflu care este lucrul pentru care as fi in stare sa imbratisez soarele stiind ca daca o fac ma va arde ... imi este greu sa spun ca am descoperit acel lucru . Imi este greu ... nu pentru ca nu exista ci pentru ca sunt foarte multe.

In 2011 vreau sa fac mai multe. Da ... vreau sa fiu mai buna, vreau ceva nou dar vreau si tot ce este vechi, vreau sa spun da si vreau sa spun nu, vreau sa rad si vreau sa plang, vreau sa ma plimb si vreau sa stau, vreau sa alerg, vreau sa citesc, sa scriu, sa ascult, sa vorbesc, sa strig, sa soptesc. Vreau sa fiu privita, vreau sa iubesc si sa fiu iubita, vreau sa creez si vreau sa stric, vreau sa pierd timpul si vreau sa admir. Vreau sa simt iarba, vantul si apa. Vreau sa ajung de pe fundul marii in varful muntilor. Vreau sa fiu uneori o umbra si alteori o lumina puternica. Vreau sa fiu imprevizibila, vreau sa fiu surprinsa , vreau sa imi inving toate temerile, vreau sa fiu ... da, vreau sa exist.

Si uite asa am descoperit ce vreau! Vreau sa exist, sa fiu neobisnuita, ciudata, vreau sa fac ce vreau.

Am inceput anul crezand ca mi se intampla lucruri rele, ca nu pot sa fac ce vreau si ca nu am voie sa fiu altfel, insa m-am inselat. Am avut norocul inca odata sa am langa mine oameni care mi-au daruit cuvinte, cuvinte care s-au asezat unul peste altul precum caramizile si mi-au creat un zid de care sa ma sprijin. Atunci am descoperit ca oamenii sunt importanti, nu anii. Momentele, clipele frumoase pe care le traiesti sunt cele care conteaza. Vreau sa exist pentru a prinde clipe, pentru a crea clipe, pentru a le primi, pentru a le darui, pentru a le fura, pentru a le trai.

Traiesc pentru a simti vibratiile!


Si pentru ca sunt ganduri ravasite am sa transcriu mai jos cateva cuvinte pe care le-am recitit in seara asta si care imi plac ... sa nu le uiti niciodata pentru ca sunt adevarate, chiar daca nu sunt cuvintele mele:

"Dacă într-o zi iţi vine să plângi,caută-mă..nu promit să te fac să râzi dar pot să plâng cu tine...
Dacă într-o zi iţi vine să fugi,caută-mă..nu promit că am să te opresc dar pot să fug cu tine...
Dacă într-o zi nu ai chef să asculţi pe nimeni,caută-mă, promit să tac cât vrei ..şi să te ascult...
Dacă într-o zi mă cauţi şi nu răspund vino repede să mă vezi... POATE CĂ EU AM NEVOIE DE TINE!!!! "


Bianca Casaru

Un comentariu:

  1. Extraordinar de frumos! Daca intr-o zi...
    Un alt gind ravasit ar putea spune asa:"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..." - think about it!

    Mircea

    RăspundețiȘtergere