duminică, 22 august 2010

Don't be a victim of things I do to survive...

Nu este o constatare noua ... si probabil ca nu sunt nici prima persoana care spune asta.

Da, este adevarat ca fiecare persoana ia decizii, fiecare persoana traieste ... sau supravietuieste. Dar este la fel de real ca fiecare gest, gand, idee, fapta, cuvant pe care il exprimi sau il faci, va avea consecinte asupra altor persoane din jurul tau. Din cauza asta as vrea sa traiesc intr-o lume fara oameni, intr-o lume in care o privire nu va supara pe nimeni, un gest nu va incomoda, o idee nu va distruge, o fapta nu va afecta pe nimeni.

Astazi le multumesc celor care au stiut sa nu devina victime ale existentei mele. Dar oare cati oameni au trecut pe langa mine total neafectati? O privire urata in loc de sustinere, un gand trist in loc de o alinare, o idee absurda in loc de o mana intinsa si multe alte zambete inlocuite cu cristale de lacrimi amare. Imi dau seama acum ca este trist, caci realizez ca de fapt multumesc ... nimanui!

Am scris asta ca sa va dati seama ca lucrurile, din giganticul univers mic in care traim, sunt corelate. Fiecare rotita miscata o pune in functiune pe o alta. Nu poti opri lumea in loc, caci ar insemna sa ucizi tot. Poti insa sa nu te consideri o victima, caci nu stii de unde a inceput tot.


Bianca Casaru