joi, 25 iunie 2009

I wanna be me ...


Daca ma intrebi ce caut eu aici nu am sa pot sa iti raspund pentru ca nici eu nu stiu. Initial am vrut sa fie un loc in care sa imi pot dezvolta, intr-un mod placut stilul de a scrie, dar acest lucru nu mi-a iesit. Am vrut sa scriu despre locuri in care am fost, despre mare, despre munti, despre calatorii prin viata facute alaturi de voi, dar nici asta nu mi-a iesit. Am vrut sa vorbesc despre lume, sentimente, idei dar cred ca a fost mai dificil de facut decat de trait si prin urmare nici la asta nu m-am priceput.Singurul lucru la care m-am descurcat a fost sa traiesc. Am vrut sa traiesc nu doar sa supravietuiesc si cred ca mi-a iesit. Nu atat de bine pe cat as fi vrut dar am reusit. Este frumos sa traiesti. A trai inseamna multe. Inseamna sa iubesti, sa razi, sa plangi, sa suferi, sa te bucuri, sa alergi, sa calatoresti, sa comunici, sa citesti, sa stai degeaba, sa muncesti. Da! sa muncesti. Sa simti ca ai facut ceva, ca tu ai facut ceva! Sa obtii un lucru prin sudoarea fruntii si prin eforturi disperate ... atunci simti ca traiesti ! A trai nu inseamna a avea totul. A trai inseamna a face totul ca sa ai ceva.Un lucru obtinut usor nu itiofera satisfactie. Implinirea o ai atunci cand lupti, lupti din greu, ca sa iti implinesti un ideal.
Acum am multe lucruri pentru care trebuie sa lupt...

Trebuie sa lupt pentru voi ... vreau inapoi acele nebunii, plecari, acea bucurie pe care am simtit-o alaturi de voi, acel mod de a simti fiecare zi, de a ma bucura de fiecare zambet. Vreau inapoi fiecare culoare pe care am pierdut-o prin nepasare.

Trebuie sa lupt pentru mine ... nu vreau sa ma schimb. Vreau sa traiesc, vreau sa zambesc, vreau sa am motive sa sar in sus de fericire. Vreau ca cei de langa mine sa se bucure de timpul petrecut langa mine. Vreau sa nu mai fac greseli. Vreau sa nu mai sufar si sa nu ii mai fac pe alti sa sufere. Vreau ... vreau ... sunt multe lucruri pe care le vreau

Trebuie sa lupt pentru ea ... da pentru ea. Pentru ca a fost mereu acolo. Pentru ca a stiut sa spuna si nu si da. Pentru ca m-a inteles si pentru ca ma iubeste cu tot cu defecte.

Trebuie sa lupt pentru tine ... pentru ca atunci cand ma vei cunoaste sa nu iti para rau ca ti-ai pierdut cateva clipe din viata in compania mea.

Am multe de facut ... nu imi pai pierd vremea aici.

Ne auzim mai tarziu, acum sunt ocupata sa traiesc ... si sa simt!
Bianca Casaru