luni, 21 septembrie 2009

Despre mine la modul general ...


Scriu, uneori mai bine, alteori mai prost. Uneori scriu despre lucruri care ma enerveaza iar alteori despre lucruri care imi plac. Mi-e greu sa scriu despre lucrurile care imi sunt indiferente, care nu ma fac sa tresar, sa ma infurii sau sa rad. Mi-e greu sa descriu lucrurile care nu sunt nici vesele, nici tiste. Despre ceea ce voi scrie acum nu prea stiu bine in ce categorie sa plasez si va veti da seama imediat care este motivul pentru care nu pot sa ii aleg un loc. Nu pot sa spun ca imi plac, caci nu toate ma fac sa tresar, dar nici nu pot spune ca toate ma fac sa te privesc urat. Voi scrie asadar despre unghii si despre maini la modul general.


Am o mica obsesie pentru aceasta parte a corpului uman. Nu de putine ori mi se intampla sa nu imi placa un om pentru ca nu imi plac mainile lui. Imi plac mainile ingrijite, fine, care te fac sa visezi cand te ating. Nu suport sa vad o mana ale carei unghii arata de parca ar fi srijelit in pamant in cautare de safire. Sa vad o unghie a carei cuticula arata precum o carpa zdremtuita, lasata in soare cateva saptamani bune, dupa ce un caine s-a jucat cu ea , a tras cu dintii si a tarat-o prin apa, nu e tocmai un vis.


Nici eu nu am timp mereu de ale mele maini. Sunt momente in care oja de pe ele arata de parca ar fi doar niste nori razleti pe un cer albastru de vara iar atunci imi vine sa intru in pamant. Nu sa intru in pamant folosind unghiile pe post de lopata , ci sa intru in pamant de rusine ca cineva imi vede asemenea maini. Imi plac unghiile lungi. Acum unghiile mele sunt lungi si rosii. Sunt lungi si putin rotunjite la colturi, dar nu prea rau, caci departe de gustul meu sunt unghiile lungi si ascutite, ca de vultur.


Imi mai plac unghiile rosii. Rosii ca focul atunci cand este intaratat, sau ca trandafirul dimineata cand este sarutat de picaturile de roua, sau ca sangele atunci cand te-ai intepat in spinii trandafirului. Mi se pare ca denota o feminitate aparte, asta si in functie de unghiile pe care le pui :P.


Stii ce imi mai place? Imi place sa imi plimb unghiile pe bratele tale si pe spatele tau, apoi sa ma joc cu ele in parul tau . Imi place sa iti iau cate o suvita, rand pe rand, sa o rasucesc dupa degetul meu si sa ma joc asa cu ea pana cand adormim visand. Acum ca ai aflat acest mic gand, spune-mi tie ce iti place ? Despre ce ti-ar placea sa scrii?
Bianca Casaru