sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Fara titlu, doar pentru ca ...

In fiecare zi esti navalit de zeci, mii de stari, idei, ganduri. Uneori ai vrea sa renunti iar alteori crezi ca poti atinge soarele.

Mi se intampla si mie, sa nu cumva sa credeti ca sunt altfel, si eu rad, plang, sunt indiferenta, ma straduiesc, continui, ma prabusesc, o iau de la capat, clachez, sunt trista, sunt fericita, sunt emotionata, rosesc, ma blochez, sunt puternica, sunt slaba, sunt importanta, sunt ca si invizibila, cred, renunt, sper, visez ... si pot continua cu alte zeci de stari prin care poti trece intr-o singura zi.

Important este sa ai taria sa mergi ... sa nu te opresti. Atunci cand simti sa nu mai ai pamant sub picioare si nici oameni in jurul tau, cand simti ca viata nu este deloc cum credeai si iti este frica de orice miscare, trebuie sa iti gasesti puterea interioara, motivul pentru care merita sa repari lucrurile, motivul care te determina sa iti sufleci manecile, sa transpiri chinuidu-te pana cand totul va fi perfect. Si toate astea depind doar de tine si de vointa ta, nu depind de ceilalti.

Tu esti cel care poate merge mai departe ... nu o poate face altcineva in locul tau. TU DECIZI PENTRU TINE. Viata este ca un puzzle, facut din reusite si greseli, fiecare exeperienta isi are rolul ei si trebuie luata ca atare.

Crede in tine, traieste! Doar asa poti face lucrurile sa existe ...

Bianca Casaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu