miercuri, 17 martie 2010

Cum ar fi fost daca as fi fost baiat?

M-am intrebat de multe ori cum ar fi fost oare daca as fi fost baiat si nu fata! Si nu ma refer la cum as fi aratat fizic ... fara par lung, fara sani, cu barba ... ci la ce as fi facut sau ce caracter as fi avut!

Daca o luam de la incepu ar suna cam asa : m-as fi jucat cu robotei si masinute in loc de papusi si carti de colorat, as fi stricat peretii din casa jucand miuta si avand usa pe post de poarta. As fi crescut, as fi ajuns la scoala si pentru ca imi place foarte mult parul lung vreau sa cred ca mi-ar fi placut si daca as fi fost baiat, asa ca as fi tras toate fetele din clasa de codite. M-ar fi placut toate fetele iar pentru a nu ma face de ras poate chiar as fi si invatat.

M-as fi facut si mai mare si as fi ajuns la liceu. Pentru ca nu as fi avut prea multi bani as fi facut tot felul de schimburi ciudate, din care normal eu sa ies castigat. Mi-ar fi placut doar matematica si sportul si as fi stat mai mult prin oras decat la invatat. Noaptea mi-as fi pierdut-o in fata calculatorului cautand tot felul de lucruri ciudate si in acelasi timp interesante pentru a putea impresiona fata cu ochii mari din banca a treia, asa ca nu pot spune ca as fi fost prost, poate doar prea putin interesat!

As fi vrut sa fac armata, sau poate ca nu. Armata mi-ar fi placut sa o fac in postura de fata, in cea de baiat cred ca as fi fugit de ea. As fi dat la facultate doar ca sa scap de armata asa ca nu pot spune ce profil as fi urmat. As fi ajuns probabil un derbedeu ... si cand ajung la acest rezultat imi dau seama ca de fapt ma plac, dar nu in calitate de baiat.

Imi place sa fiu fata chiar daca sunt lucuri pe care le-as schimba. Ar insemna sa ma cred perfecta daca nu as gandi asa si ma stii, nu sunt asa! Imi place parul lung si imi plac tocurile. Imi plac unghiile naturale si oja rosie. Imi place sa fiu puternica intr-un corp firav. Imi plac fardurile si imi place sa fiu ... imi place sa fiu eu si nu altcineva!

Bianca Casaru

2 comentarii:

  1. Nu trebue sa schimbi nimic la tine eti perfecta asa cum esti, naturaletea si sinceritatea ta sunt doua calitati pe care nu oricine are prilejul sa le detina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Vio. Imi este dor de tine! :*

    RăspundețiȘtergere